چرا باید برای توسعه MVP از Flutter استفاده کنیم؟
چرا باید برای توسعه MVP از Flutter استفاده کنیم؟
در زمان شروع یک پروژه، زمان ساخت یک محصول یکی از مهمترین مواردیه که مشتریش روش متمرکزه و از قیمت هم براش مهمتره گاهی.
قطعا شرکت ها میتونن از مزایای رقابتی بهره ببرن. اینجوری که قبل از اینکه رقباشون وارد بازار بشن خودشون اینکارو بکنن. این یکی از دلایلیه که یک MVP سریع میتونه یک استراتژی تاثیر گذار برای شرکت های مختلف باشه.
چرا به MVP احتیاج داریم؟
MVP به عنوان یک نسخه ساده تز از نرم افزار شما شناخته میشه که میتونه مشکلاتتونو حل کنه. توسعه یک نرم افزار احتیاج داره که به سریعترین روش ممکن باشه. شرکت هایی که منتظر توسعه این محصولات هستند مستعد این رقابت هستند.
توی این فرایند، ممکنه که استراتژی خودتوشونو از دست بدن. به هرحال، با یک نسخه از نرم افزار که کار میکنه، استارتاپ ها میتونن سرمایه گذار جذب کنن. همچنین میتونن یک صنعت نوپا باشن.
اعتبار سنجی یک ایده تجاری راحت تر میشه اگه شما یک MVP داشته باشین. آمار نشون میده که ۷۰ درصد از استارتاپ های فنی با شکست مواجه شدن و نتونستن رشد کنن. معمولا بعد از گذشت ۲۰ماه از اولین بودجه ای که گرفتن بخاطر بازاریابی ضعیف شکست میخورن.
به هرحال، وقتی که شما یک نسخه آزمایشی از پروژتون رو با استفاده از MVP اجرا میکنین، تفاوت فوق العاده ای رو احساس خواهید کرد. میتونه جلوی شکست های تجاری رو بگیره چون با این روش میتونین بازخوردهای افراد رو دریافت کنین و بفهمین که مشتری شما دقیقا به چه چیزی احتیاج داره.
یک MVP یک ابزار برای تشخیص درست پتانسیل اجرایی شدن یک ایده است. بنابراین شما میتونین مسیر درست هدایت کردن تجارتتون رو بفهمین.
مهمترین کاراکترهای MVP موارد زیر هستند:
- سادگی طراحی
- مقیاس کوچک
- محدود بودن ویژگی ها
- هزینه مناسب و توسعه سریع
یکی دیگه از مزیت های MVP اینه که برند ها میتونن زودتر محصولاتشون رو ترویج بدن. توی این پروسه، اون ها میتونن خیلی سریع تر پذیرفته بشن. وقتی که ایده شما اولویت های کاربرانتون باشه، درحالی که دارین محصولتون رو در یک مقیاس کامل توسعه میدین میتونین راحت تغییراتی هم اعمال کنین.
در کنار همه این ها داشتن یک خروجی ملموس از محصول میتونه سرمایه گذارها رو بهتر جذب کنه. از همه مهمتر شرکت های تجاری هیچوقت سرمایه شونو برای محصول و ویژگی هایی نمیزارن که مورد پسند کاربرا نباشه.
برنامه های ترکیبی و Flutter : یک پیش زمینه مختصر
Xamarin یا زامارین شرکتیه که الان متعلق به مایکروسافته و در سال ۲۰۱۱ برای بهبود اپلیکیشن های ترکیبی بوجود اومد. این امر باعث بوجود اومدن یک انقلاب در توسعه اپلیکیشن های ترکیبی شد. ایده اون این بود که کدها رو ساده تر کنه و برای هر دو پلتفرم از کدهای مشابه استفاده کنه.
بعد از زامارین، لانیک در ۲۰۱۳ محبوب شد که پشت پرده این محبویت شرکت Drift بود. که با اون توسعه دهنده ها میتونستن با اپلیکیشن های پیچیده کار کنن البته با توانایی هایی که داشتن.
React.js در سال ۲۰۱۵ برای اپلیکیشن های موبایلی توی فیسبوک استفاده شد. و این شروعی برای React Native بود که یک کد پایه برای جاوااسکریپت بود.
یک سری فریم ورک ترکیبی دیگه هم توی بازار وجود داشتند که توسعه دهنده ها اونارو بیخیال شدن تا به صورت بومی جاوا رو توسعه بدن.
در دسامبر ۲۰۱۸ ، Flutter1.0 توسط گوگل منتشر شد. در طی ۱۸ ماه گوگل این نرم افزار رو توی نسخه بتا یا آزمایشی خودش نگه داشت. زبان برنامه نویسی Dart توی این ابزار استفاده شده بود. Dart توسط گوگل توسعه داده شده و شبیه زبان C هست. به عنوان یک زبان برنامه نویسی OOP استفاده کردنش برای برنامه نویسایی که جاوا یا C رو بلدن راحت بود.
به علاوه ECMA هم زبان Dart رو به عنوان یک زبان برنامه نویسی تایید کرده و این زبان فقط یک زبان برنامه نویسی موبایل نیست. توسعه دهنده ها میتونن از Dart برای توسعه هر چیزی روی سرور ها اعم از برنامه های وب و دسکتاپ و برنامه های موبایلی استفاده کنن. بعد از اون توسعه دهنده های اپلیکیشن های موبایلی به طور گسترده از Flutter برای یک فرایند راحت توسعه برنامه موبایل استفاده کردن.
چرا همه ی تجارت ها باید یک MVP داشته باشن؟
به طور ساده باید در جواب این سوال بگم که برای معتبر بودن ایده ها و نظرتون. چون MVP به عنوان یک نمونه از محصول شما کاربران رو به خوبی از چیزی که دارین انجام میدین آگاه میکنه. استفاده از MVP میتونه ارورهای ممکن رو کم کنه چون شما یک نسخه با مقیاس کوچکتر از پروژتون دارین و میتونین تستش کنین.
MVP مشتری های شما رو متعادل میکنه. چجوری؟ اینجوری که مشتری میفهمه که محصول شما دقیقا چیه و متوجه میشه که آیا واقعا به اون نیاز داره یانه. شرکت های تجاری از طریق ارائه MVP میتونن از چند طریق سود ببرن:
- با یک بودجه کم و سرعت بالا میتونن اپلیکیشن هاشونو نگه دارن.
- برای توسعه اپلیکیشنشون در مصرف زمان صرفه جویی کنن و مشتریای واقعی پیدا کنن.
- بازخوردهای افراد درباره اپلیکیشنشون دریافت کنن درحالی که هنوز دارن اون رو توسعه میدن و امکان تصحیحش رو دارن.
- منابع، زمان و پولشون رو ذخیره کنن تا زمانی که مطمعن بشن تلاش هاشون برای تسعه یک اپلیکیشن واقا به موفقیت میرسه.
معمولا شرکت های تجاری برای مدل پایه و اصلی محصولشون ویژگی های محدودی رو قرار میدن. این یک استراتژیه که شرکت های موفق ازش استفاده کردن.
شرکت هایی که در پیاده سازی MVP ها موفق بودن
خیلی جالبه که بدونین شرکت های موفق چجوری با MVP شروع به کار کردن. خیلی از برنهای معتبر مثل Uber ، Instagram و Buffer با MVP ها آزمایش شدن.
۱-Buffer
Buffer یک نرم افزار مدیریتی و زمان بندی اکانت های رسانه های اجتماعی محبوبه. و کارش رو با یک سایت دو صفحه ای با ویؤگی های کوچک و ساده شروع کرد. توسعه دهنده ها روش مقیاس کوچک رو در پیش گرفتند تا ببین که آیا این محصولشون توسط مردم استقبال میشه یا نه.
سرانجام، تیم Buffer یک اپلیکیشن وب طراحی کردن که فقط از توئیتر پشتیبانی میکنه و با ویژگی های کروم یکپارچه شده.
۲- Dropbox
باید با dropbox اشنا باشین، یک پلتفرم مشهور فضای ابری. توی روزهای اولیه شرکتشون با مشکلات مالی روبرو شد. قبل از اینکه MVP رو امتحان کنن برای حل مشکلات فنیشون به پول احتیاج داشتن.
سرمایه گذارها هم نمیتونستن دقیقا از ایده اون ها سر در بیارن. و مفاهیم اون به قدری پیچیده بود که توی مخیله افراد نمیگنجید. سرانجام، یک ویدئوی MVP توسط Dree Huston ساخته شد که پشت پرده های ایده Dropbox رو کامل توضیح داد.
۳- Uber
مکانیزم های حمل و نقل درون و برون شهری به لطف این اپلیکیشن تکامل پیدا کردن. قبل از Uber افراد باید کلی صبر میکردن که یک تاکسی در دسترس پیدا کنن. اما حالا با گوشی های هوشمندشون خیلی سریع به یک تاکسی دسترسی پیدا میکنن.
MVP توسعه داده شده برای این نرم افزاربرای تست اینکه آیا میتونه بدون یک مرکز تماس تلفنی کارشو انجام بده یانه. توسعه دهنده ها برای اون از GPS برای به اشتراک گذاشتن موقعیت راننده ها برای کاربران استفاده کردن.
این اپلیکیشن یک ساختار ساده و یک ویژگی برای تست داشت. و این یک شروع بود برای موفقیت این تجارت تاکسیرانی.
۴- اینستاگرام
اینستاگرام یک پلتفرم شبکه اجتماعیه که میشه داخلش ویدئو و عکس انتشار داد که زمانی منتشر شد که بازار نرم افزارهای ویرایش عکس تقریبا اشباع شده بود. اینستاگرام یک MVP ساده داشت که باعث موفقیت اون شد.
کاربرها این توانایی رو داشتن که برای عکس هاشون فیلتر بزارن و اون ها رو به اشتراک بزارن. به دلیل هزینه کمتر و تمرکز بیشتر روی iOS در اون زمان اول برای iOS منتشر شد و در نهایت به اینجایی رسید که الان هست. قطا باید متوجه شده باشین که این راه روی اینستاگرام خیلی خوب کار کرده.
۵- Airbnb
Airbnb در صنعت گردشگری جایگاه خودشو بدست آورده. در ابتدا با پیشنهاد دادن مکان های اقامتی ارزان به مسافرها کارشو شروع کرد. این شرکت هم با MVP پیشرفت کرد، با عکس هایی از آپارتمان ها و ساختمان ها.
توی این فرایند، توی تلاش اولیه شون سه مهمون گرفتن. Airbnb تمرکز خودشو روی گرفتن بازخورد از مشتری ها گذاشته بود اون ها ویژگی های غیر ضروری ای رو روی این اپلیکیشن بارگذاری نکردن که این یکی از دلایل موفقیتشون بود.
Flutter چیه و چجوری به ما توی ساختن MVP کمک میکنه؟
Flutter به عنوان یک فریم ورک توسعه کراس پلتفرم با کمک ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS با یک پایه کدنویسی توسعه داده شد.
در دسامبر ۲۰۱۸ ، Flutter توجه چندین شرکت توسعه نرم افزار رو به خودش جلب کرد. این نرم افزار دارای قابلیت های پیشرفته ابزارک ها و قابلیت رفع اشکاله. منبع باز بودن اون توسعه MVP رو تکمیل میکنه.
اصلی ترین ویژگی های افزایش روز به روز محبوبیت Flutter موارد زیر هستند:
- Flutter یک اجتماع بزرگ از کاربران رو پشتیبانی میکنه.
- شرکت های تجاری نیاز ندارن که یک سرمایه بالا برای آزمایش محصولاتشون خرج کنن.
- توسعه اپلیکیشن ساده شده چون Flutter سرعت توسعه رو بالا برده.
- یک رابط کاربری عالی برای ساختن رابط های کاربری جذاب و تعاملی به شما کمک میکنه. چون از این طریق کاربران شما میتونن راحت تر به ابزار و ویژگی های اپلیکیشن شما دسترسی پیدا کنن.
ساختن یک اپلیکیشن با استفاده از Flutter مشخص میکنه که تجارت ها و استارتاپ ها از یک شروع پویا لذت میبرن. موتورویجت اختصاصی این ابزار کراس پلتفرم اجزای UI رو جذب میکنه که Native هارو اسمبل میکنه.
UI های که با ویجت های Flutter توسعه داده شدن قابل انعطاف و خوش کاربرد هستن و میتونن پیشرفت کنن.
به طور پیشفرض، این UI ها خوب ساختاربندی شدن. اما توسعه دهنده ها میتونن ابزارک های موجود رو هم سفارشی کنن و هم ویجت های سفارشی بسازن. اپلیکیشن های Flutter با کارایی نرم و سرعتشون شناخته میشن.
چه چیزی Flutter رو به یک انتخاب خوب برای توسعه MVP تبدیل کرده؟
Flutter میتونه توسعه MVP های مقرون به صرفه رو با راه های مختلف تسهیل کنه. توسعه دهنده ها میتونن تغییرات رو یکپارچه اعمال کنن.
توی این فرایند، توسعه دهنده میتونه فرایند های پیچیده تصمیم گیری درباره ساخت بهترین پلتفرم تجاری رو رد کنه و یک اپلیکیشن کراس پلتفرم بسازه. بنابراین میتونین از تعداد زیادی از افراد بازخورد بگیرین. اینه که MVP ها رو برای استارتاپ ها مهم میکنه.
در کنار این ها، Flutter این قابلیتو به شما میده که ترکیبات ارزشمندی بسازین. طراحی های کشیده میتونن به صورت مستقیم به کدهای پیکسلی نبدیل بشن. نسبت به این که توی موارد دیداری داره تغییر ایجاد میشه، میتونه راه خوبس برای ارسال متغیر ها باشه.
همچنین Flutter یک سازگاری خیلی خوب با Firebase داره. این نیازهای لازم برای داشتن یک بک اند جدا برای ساخت یک MVP ساده رو فراهم میکنه.
پیکربندی ازراه دور Firebase بدون نیاز به اینکه شما یک مدت طولانی منتظر اپ استور باشین تا یک اپلیکیشن رو ارائه بده توی ساخت اپلیکیشن کمک میکنه. به هر حال، توسعه دهنده ها میتونن اپلیکیشن رو با کاربران واقعی با اهداف مختلف تست کنن.
راه هایی که Flutter میتونه توی توسعه یک MVP کمک کنه.
توسعه دهنده های موبایل ویژگی های منحصر به فردی رو توی Flutter پیدا کردن که باعث میشه که براشون جذاب باشه. رابط کاربری قابل انعطاف ، سرعت، ادغام راحت و کارایی خوب از دلایل اصلی مشهور بودن اون هستند.
بیاین یک نگاهی به راه هایی که توسعه دهنده ها از Flutter موقع کار با MVP ها ازش بهره مند میشن بندازیم:
۱- توسعه اپلیکیشن های مقرون به صرفه
در گذشته، هزینه های مورد نیاز یکی از موانعی بود که شرکت ها برای شروع ساخت یک اپلیکیشن جدید داشتن. به هر حال، Flutter با این مشکل کنار اومده و رایگانه.
Flutter از توسعه اپلیکیشن های کراس پلتفرم برای وقتی که توسعه دهنده نیاز داره که کدهای پایه رو بنویسه پشتیبانی میکنه. این مورد برای هر دو پلتفرم اندروید و iOS وجود داره. و این کارهای اضافی که باید برای هر پلتفرم جداگانه انجام بدین رو کم میکنه و با یکبار کدنویسی میتونین اپلیکیشن رو برای هردو سیستم عامل توسعه بدین. بنابراین هزینه ها هم کاهش پیدا میکنه.
Flutter با روش های زیر به توسعه اپلیکیشن های مقرون به صرفه کمک میکنه.
- توسعه دهنده ها یمتونن از کدها چندین بار استفاده کنن.
- یک خط کد پایه میتونه اکثر مشکلات رو حل کنه.
- توسعه دهنده ها فقط یک زبان برای توسعه اپلیکیشن نیاز دارن.
بعلاوه، Flutter به توسعه دهنده این امکان رو میده که به ویژگی های اپلیکیشن های react natIve دسترسی داشته باشن. این باعث میشه که ابزارهای فوق العاده ای در دسترستون باشه. شرکت های بزرگ و تجارت های کوچک هم از ویژگی های توسعه اپلیکیشن کراس پلتفرم Flutter سودمیبرن. توی این فرایند پول و زمان کمی برای دسترسی به دنیای موبایل لازمه.
۲- فرایند سریع توسعه اپلیکیشن
با Flutter زمان توسعه یک اپلیکیشن کمتره. همچنین زمان بارگذاریش هم کمه که به توسعه دهنده کمک میکنه خیلی راحت و خودکار توی نما تغییر ایجاد کنه. هر تغییری که توی نرم افزار ایجائ بشه موقع کدنویسی، توسعه دهنده میتونه در لحظه اونو ببینه. به عبارتی، توسعه اپلیکیشن سریعتر و راحت تر میشه.
همچنین Flutter یک ارتباط نزدیکتری بین طراحان، توسعه دهنده ها و تسترها زمانی که یک تغییر سریع رو میخوان ایجاد میکنه.
ویژگی بارگذاری سریع به توسعه دهنده این قبلیتو هم میده که ویژگی های جدیدتر ایجاد کنه و ایرادات رو در چند دقیقه رفع کنه. و فرایند آزمایش سریعتر انجام میشه چون نسخه جدید ار اول کدنویسی نمیشه.
۳- طراحی جذاب که سرمایه گذاران رو جذب میکنه.
برای استارتاپ ها و تجارت ها خیلی مهمه که بتونن سرمایه گذار جذب کنن و ایده شون رو برای سرمایه گذار نمایش بدن. Flutter با یک مجموعه از ویژگی های UI ، طراحی های جذاب و آخرین تکنولوژی ها باعث جذب سرمایه گذار و مشتری میشه.
Flutter هرچیزی که یک ابزارک نیاز داره رو داره. و SDK اون مثل هر ابزارک جهت گرا و دیداری دیگه از مواد طراحی و کاپرتینو پشتیبانی میکنه.
Flutter از بقیه ی ابزارک های در دسترس پشتیبانی میکنه و به توسعه دهنده ها کمک میکنه که ابزارک ها رو هر وقت که نیاز داشتن سفارشی کنن. API های شتاب دهنده GPU دوبعدی هم توسط Flutter پشتیبانی میشن. انیمیشن های اپلیکیشن هم خیلی جذاب و روان هستن که به تسعه دهنده این امکانو میده که UX و UI قوی داشته باشه.
توسعه دهنده ها همچنین به محدوده گسترده ای از تم ها دسترسی دارن. و میتونن به صورت جداگانه برای اندروید و iOS تم طراحی کنن که ایده ال ترین رابط کابری رو روی یک دستگاه خاص اجرا کنه. این مجموعه غنی از ویژگی ها، فرایند توسعه رو راحت و کاربرپسند میکنه.
Flutter ، یک game Changer برای ساخت MVP ها
در ماه های اخیر، Flutter یک Game Changer برای توسعه MVP ها بوده و از دلایلش میتونه موارد زیر باشه:
- توسعه Flutter میتونه توسط توسعه دهنده هایی که دانش زیادی ندارن هم انجام بشه.
- Flutterکدنویسی کمتری میخواد چون همه ی کدها بین اندروید و iOS مشترک هستند.
- چون که Flutter توسط گوگل توسعه داده شده، قابل اعتماده و در خیلی از موارد قابل پشتیبانی هست.
- توسعه دهنده ها احتیاج به یک دستگاه قدرتمند ندارن و به راحتی میتونن نصب و تنظیمات اون رو انجام بدن. ۷
آیا هنوزم شک دارین که برای ساختن یک MVP ، Flutter گزینه خوبیه یانه؟
مثل هر نرم افزار دیگه ای، MVP ها هم ویژگی های منحصر به خودشون رو دارن. تا زمانی که Flutter پشتیبانی مستقیم گوگل رو داره، از توسعه هر محصولی پشتیبانی میکنه.
با این حال، Flutter بهترین انتخاب برای توسعه دهنده است به دلایل زیر:
- اگه یک راه مقرون به صرفه برای اجرای اپلیکیشن و یکپارچه سازی چند تا فناوری میخواین، Flutter بهترین گزینه است.
- توسعه دهنده ها دنبال یک راه ساده بری مدیریت اپلیکیشن و ویژگی های آماده برای ارائه در بازار هستند و Flutter کمکشون میکنه.
- در حالتی که شما به یک رابط کاربری پیشرفته نیاز دارین، Flutter بهترین پلتفرم برای شماست.
ساخت اپلیکیشن های موبایلی احتیاج به پشتیبانی خوب از SDK ها داره که Flutter این ویژگی رو داره. Flutter میتونه متناسب با نیازهای توسعه دهنده کار کنه و قابلیت سفارشی سازی خوبی رو ارائه میده. Flutter میتونه به شرکت های تجاری کمک کنه تا MVP های خودشون رو توسعه بدن.
سوالات متداول درباره Flutter و توسعه MVP
Flutter چیه؟
Flutter یک SDK کراس پلتفرم و منبع بازه که توسط گوگل برای کمک به توسعه دهنده هایی که میخوان اپلیکیشن های موبایلی اندروید و iOS با یک کدپایه بسازن، طراحی شده.
Flutter چجوری هزینه های توسعه اپلیکیشن رو کاهش میده؟
توی Flutter همه چیز رایگان و منبع بازه. توسعه دهنده اپلیکیشن میتونه کدها رو چند بار استفاده کنه. یک خط کد پایه میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه. توسعه دهنده برای کار با Flutter فقط نیاز به یادگیری یک زبان برنامه نویسی داره.
چرا Flutter بهترین انتخاب برای توسعه MVP است؟
منبع باز بودن Flutter توسعه MVP رو راحت تر میکنه. توسعه اپلیکیشن ساده تر میشه و سرعت اون بالا میره چون سرعت Flutter بالاست. Flutter با Firebase سازگاری داره . شما نیازی ندارین که یک بک اند جداگانه برای ساخت یک MVP ساده داشته باشین. بخاطر در دسترس بودن ابزارک ها، توسعه ی یک اپلیکیشن با Flutter آسون شده.
لینک مقاله:
https://www.mindinventory.com/blog/why-choose-flutter-for-mvp-development/
درباره یاسمین آسیابان
یاسمین آسیابان متولد 9 آبان 1378 دارای مدرک کاردانی رشته مهندسی نرم افزار و مدرک معادل لیسانس زبان انگلیسی از دانشگاه کمبریج انگلستان
نوشته های بیشتر از یاسمین آسیابان
پاسخی بگذارید