بهترین وبسایت ها برای یادگیری کدنویسی و توسعه وب در سال ۲۰۱۹
یادگیرفتن اینکه چجوری کدبزنین میتونه زندگیتونو تغییر بده و خیلی خوبه. اما به عنوان یک فرد مبتدی چجوری میتونین بهترین وبسایت های آموزش کدنویسی برای رسیدن به هدف هاتون با سرعت بیشتر پیدا کنین؟
در گذشته ی نه چندان دور، من دقیقا همین جایی بودم که شما هستین. میدونستم که میخوام کدنویسی یادبگیرم اما هیچ ایده ای برای شروع نداشتم. با وجود زبان های مختلف برنامه نویسی و هزاران پلتفرم موجود من فقط گیج و گیج تر میشدم.
وقتی که شما فقط شروع کردین و میخواین کدنوبیسی رو به خودتون یادبدین، قطعا نمیخواین وقتتونو برای گشتن بین دوره های مختلف هدر بدین تا ببینین که کدوم یکی از اون ها به دردتون میخورن.
بنابراین، توی این مقاله، ۱۳ تا از بهترین وبسایت ها رو برای یادگیری کدنویسی به عنوان یک مبتدی رو براتون گذاشتم.
بیاین شروع کنیم.
اصلا چرا باید کدنویسی یاد بگیریم؟
اگه شما با برنامه نویسی کاملا غریبه هستبن، احتمالا باید این سوال براتون پیش اومده باشه که چرا اصلا یادگیری برنامه نویسی اینقدر اهمیت داره؟
وقتی که شروع میکنین، من کاملا درک میکنم که پیدا کردن منابع و دوره های مناسب چقدر سخته.
برای اینکه کمکتون کنم که راحت تر بتونین روی موضوعی که میخواین، تمرکز کنین میخوام چند تا دلیل برای اینکه باید برنامه نویسی یادبگیرین بهتون بگم.
دلیل اول _ حقوق بالاتر و فرصت های شغلی بهتر
اگه میخواین کدنویسی رو از اول شروع کنین، بهتون تبریک میگم. الان بهترین زمان برای یادگیری برنامه نویسیه.
بر اساس آمارهای ارائه شده توسط لابلاتوار بوروآ استخدام توسعه دهنده های حرفه ای فقط توی آمریکا از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ سیزده درصد رشد کرده. این رقم حتی از آمار رشد کلی همه مشاغل بیشتره.
و چیزی که بهتره اینه که لازم نیست چندین سال صبر کنی که بتونی با مهرت برنامه نویسیت درامد کسب کنی. همچنین نیاز نداری که ۴ سال بری دانشگاه و کلی هزینه کنی.
اگه قصد دارین که توسعه وب یادبگیرین در عرض یک هفته میتونین درامد کسب کنین. درکنارش قدم به قدم مهارت هاتونو با تمرین و ساخت پروژه برای بیشتر شدن نمونه کارهاتون توسعه بدین.
برای جزئیات بیشتر در این باره، مقاله ای که توی لینک زیر با موضوع حقوق توسعه دهنده های وب و نحوه کسب درامدشون هست رو بخونین.
https://mikkegoes.com/web-developer-salary/
وقتی که اعتماد به نفس کافی درباره توانایی هاتون بدست اوردین، میتونین برای استخدام توی صنعتی که دوست دارین اقدام کنین.
دلیل دوم _ آزادی و انعطاف بیشتر در زندگی
اگه احساس میکنین که این اون دنیایی نیست که شما انتظارشو داشتین با یادگیری کدنویسی میتونین از زیر سلطه شرکت های مختلف بیرون بیاین و برای خودتون کار کنین.
یادگیری برنامه نویسی و کارکردن به عنوان یک توسعه دهنده وب به معنای رسیدن به آزادی مطلق در زندگیه.
اگه شما به عنوان یک فزیلنسر یا کارافرین دارین کار میکنین، میتونین انتخاب کنین که کجا و چه زمانی کار کنین.
من اینو خیلی خوب درک میکنم چون فقط بعد از ۵ ماه از شروع یادگیری کدنویسی تصمیم گرفتم از شغلم استعفا بدم. و با اینکه کارم مداوم نبود اما بعد از ۶ ماه تجارت طراحی وب متعلق به خودم زو شروع کردم.
بعد از اون روز ازادانه هرجایی که خودم خواستم کار میکردم و هر وقت که خودم میخواستم به تفریح میرفتم و این بهترین بخشش بود که هیچوقت از این کار کوتاه نیومدم.
دلیل سوم _ خوداشتغالی و شروع حرفه متعلق به خود
این راهیه که من انتخاب کردم و هرگز به عقب برنمیگردم.
دلیلش اینجاست: یادگیری کدنویسی مثل اینه که شما یک جون اضافه داشته باشین! با داشتن این مهارت شما بی نهایت مزیت دراختیار دارین که با شروع یک تجارت مخصوص به خودتون به ارزوهاتون برسین. مثلا:
- ساخت یک نشریه آنلاین
- تاسیس یک فروشگاه انلاین
- تاسیس یک شرکت طراحی وب
- ساخت اپلیکیشن های موبایلی
- فروش دوره های برنامه نویسی انلاین
- نمایش محصولات توی وبسایتتون و کسب درامد از طریق تبلیغات
- فروش لایسنس محصولات چندرسانه ای به عنوان یک عکاس حرفه ای
تمام اون چیزی که شما احتیاج دارید یک برنامه کامل و یک استراتژی برای شروعه.
هروقت که بفهمین دقیقا چی میخواین، پیدا کردن ابزار و تکنولوژی های موردنیاز برای بدست اوردن اون راحت میشه.
بعد ازاون، خیلی ساده شروع به یادگیری پایه ها میکنین و کم کم میرسین به ابزارهای پیشرفته تر.
برای اینکه دلایل بیشتری برای یادگیری برنامه نویسی رو بفهمید، میتونین به لینک زیر مراجعه کنین تا با ۱۲ مزیت کدنویسی آشنا بشین.
https://www.sitepoint.com/html-css/?ref_source=sitepoint&ref_medium=drawer
قبل از اینکه شروع کنین علت علاقه خودتونو پیداکنین.
قبل از اینکه برین توی وبسایتای مختلف بگردین دنیال دوره های آموزشی مختلف، یک چیزی دیگه رو هم باید مشخص کنین.
میدونین؟ یادگیری برنامه نویسی مثل یک سفر طولانی میمونه. شما میتونین پایه و اساس رو توی یه زمان کم به خوبی یادبگیرین اما تسلط داشتن بر یک زبان برنامه نویسی چندین سال زمان میبره.
این یه این معنی نیست که شما برای اینکه یک شغل پیدا کینن باید چندین سال صبر کنین. میتونین طی اون مدت زمانی که دارین یادمیگیرین، شروع به کسب درامد کنین.
این همون چیزیه که من انجام دادم. بعدش، به صورت تدریجی زمانی که به توسعه وب اختصاص داده بودم رو بیشتر کردم و مدت ها قبل از کارم استعفا داده بودم و کار طراحی وبسایتمو رو شروع کرده بودم.
اما شما باید از هرکاری ک بعدا میخواین با برنامه نویسی انجام بدین اگاه باشین.
دلیل شما برای یادگیری برنامه نویسی چیه؟
هر پاسخی برای این سوال میتونه وجود داشته باشه، هیچ کس تعیین نمیکنه که جوابی که شما دادین درسته یا غلط. شما باید اهداف بلند مدت و آرزوهای خودتونو مشخص کنین.
چرا؟
چون بدون داشتن اهداف مشخص، شما نمیتونین فرایند کارتونو مشخص کنین!
به من اعتماد کنین، وقتی شروع به یادگیری برنامه نویسی میکنین اگه بدونین که این مهارت شما بعدا برای چه کاری میخواد اسفاده بشه راهتون خیلی خیلی آسونتر میشه. با انجام هر تمرین و پروژه شما مطمعن خواهید شد که یک قدم به هدفتون نزدیکتر شدین.
بهترین وبسایت ها برای یادگیری برنامه نویسی در ۲۰۱۹
اگه یک برنامه نویس مبتدی هستید، تعداد سایت های کدنویسی میتونه براتون ترسناک باشه. من میتونم درک کنم که چقدر اینکار میتونه طاقت فرسا باشه چون منم یه روزی در جایگاه شما بودم.
پیدا کردن بهترین منابع برای شروع یادگیری یکم سخته چون بی نهایت گزینه وجود داره که میتونه یک سایتو برای شما مناسب جلوه بده.
بنابراین، بسته به اینکه میخواین چجوری یاد بگیرین، میتونین یک پلتفرم انتخاب کنین که از امکانات شما پشتیبانی کنه.
برای اینکه در درجه شروع بهتون یک کمکی کرده باشم، یک لیست از بهترین جاها برای یادگیری برنامه نویسی و توسعه وب براتون فراهم کردم. اکثرشون کاملا رایگانن و چند تایی هم نیاز به سرمایه دارن.
اینجا ۱۳ تا از بهترین وبسایت ها برای یادگیری کدنویسی ذر سال۲۰۱۹ رو بهتون معرفی میکنم:
۱- Codecademy
۲- Udemy
۳- Pluralsight
۴- Team Treehouse
۵- freeCodeCamp
۶- edX
۷- Udacity
۸- Coursera
۹- One Month
۱۰- The Odin Project
۱۱- Code Avengers
۱۲- Khan Academy
۱۳- Codewars
بدون هیچ حرف اضافه ای بیاین بریم سر اصل مطلب.
CODECADEMY
Codecademy یک منبع بزرگ برای یادگیری کدنویسیه. کاتالوگ اون ها به شما اجازه میده که بین زبان های برنامه نویسی متنوع جستجو کنین، خصوصا برای توسعه وب.
میتونین یک عالمه محتوای رایگان توی codecademy پیدا کنین. برای آشنا شدن با ابزار و زبان های برنامه نویسی که دوسشون دارین میتونین از این سایت استفاده کنین. اگه از کلاس ها خوشتون اومد و احساس کردین که دوست دارین ادامه بدین، میتونین برای گرفتن آموزش های پیشرفته تر ثبت نام کنین و توی کلاس های پولی اون ها شرکت کنین.
اگه تازه برنامه نویسی رو شروع کردین، میتونین از codecademy برای آشنا شدن و نمونه برداری از ابزار و زبان های مختلف استفاده کنین. چند تا از آموزش های ویدئویی رو نگاه کنین و ببینین از نظرتون چجوریه.
اگه توی موقعیتی هستین که نمیدونین از کجا شروع کنین، بهتون پیشنهاد میکنم که برین سراغ ماژول های HTML و CSS . اون ها آسونن و تقریبا یادگیریشون راحت و سریعه. اگه خوشتون اومد، احتمالا اون چیزی که دنبالشین برنامه نویسی وب هست.
Codecademy اولین سایت آموزش برنامه نویسی بود که من امتحانش کردم. خیلی راحت و سریع تونستم باهاش شروع به یادگیری کنم. و وقتی که فهمیدم دارم دنبال چی میگردم رفتم سراغ آموزش های پولیشون.
UDEMY
Udemy یک پلتفرم بزرگ و جهانی برای یادگیری کدنویسی و چیزهای دیگه است. شما میتونین هرچیزی که دلتون بخواد رو توی Udemy یادبگیرین.
به معنای واقعی کلمه هزاران آموزش برنامه نویسی وجود دارن که میتونین از بینشون انتخاب کنین. اما خدا سیستم نمایش Udemy رو خیر بده که این امکان رو فراهم کرده که بدون هیچ مشکلی بهترین دوره ممکن رو از طریق رتبه ها و نظراتی که بقیه دانشجوها به هر دوره دادن پیدا کنین.
خوبه که نظرات بقیه رو درباره مطالب خوب مطالعه کنین. چون هر کسی میتونه توی Udemy آموزش بزاره، کیفیت ها متفاوته.
وقتی دارین بین دوره های Udemy میگردین، به این مسائل توجه کنین:
۱- شهرت:
اگه یک دوره ۵۰۰۰۰ تا دانشجو و ۴.۸ ستاره از ۵ ستاره داشته باشه، اون دانشجوها نمیتونن اشتباه کرده باشن.
۲- رتبه:
رتبه بندی ها دروغ نمیگن. حتی المقدور برین سراغ دوره هایی که ۵ تا ستاره دارن.
۳- مربی:
قبل از خریدن یک ویدئوی آموزشی درباره کسی که اون دوره رو آموزش میده تحقیق کنین. مطمعن شین که از نحوه تدریس و طرز حرف زدن اون شخص خوشتون میاد. اولین احساسات خیلی مهمن.
۴- نظرات:
نظرات بقیه در مورد اون دوره رو بخونین و ببینین نظر بقیه درباره اون دوره آموزشی مساعد بوده یا نه.
وقتی من شروع به کدنویسی کردم، اولین دوره آموزشی پولی رو از Udemy خریدم. و تا مدت ها از طرفدارای پر و پا قرص اونجا بودم.
بعد از گذشت چند هفته، من یک پروفایل فریلنسر توی UpWork ساختم و شروع کردم به گرفتن سفارش های HTML و CSS ساده. بعد از چند ماه، به کار قبلیم خاتمه دادم و کار خودم رو در زمینه توسعه وب شروع کردم.
اگه این حوزه بنظرتون خوبه، اینجا یک سری دوره هست که منو به یک توسعه دهنده تمام عیار تبدیل کرد:
https://mikkegoes.com/udemy-complete-web-developer-course-2
PLURALSIGHT
Pluralsight یک پلتفرم فوق پیشرفته برای یادگیری مهارت های بیشتر در بازار کاره.
اون چیزی که این سایتو از بقیه جدا کرده روش های یادگیری هست که میتونین ازشون انتخاب کنین. هر روش به شما یک مهارت خاص رو از ابتدا تا انتها آموزش میده. شما فقط نیاز دارین که روی دوره های آموزشیشون تمرکز کنین و همه چیز رو به درستی یادبگیرین. من روش های مختلفی رو امتحان کردم و اون ها یک صرفه جوی فوق العاده در زمان هستند.
برای موضوعاتی مثل موضوعات زیر میتونین روش های مختلف رو انتخاب کنین:
- HTML و CSS
- Javascript و jQuery
- Angular ، Vue ، React و js
- توسعه اندروید
- Python و …
محتوایی که برای هر کدوم از این موضوعات گذاشته شده برای مبتدی ها فوق العاده است. و چیزی که از همه اینا بهتره اینه که اون ا محتوای جدید رو بر اساس یک روال درست و پایه توی سایت منتشر میکنن. این روشیه که میتونین همیشه بروزترین اطلاعات رو باهاش یادبگیرین.
اگه هنوز آماده صرف زمان و هزینه برای یک دوره آموزشی نیستین، میتونین با طرح رایگان ۱۰ روزه Pluralsight دوره های ابتدایی رو به صورت رایگان دریافت کنین تا تصمیمتون قطعی بشه.
TEAM TREEHOUSE
Team Treehouse برای اموزش کدنویسی نسبت به بقیه پلتفرم های آموزشی یک حالت پروژه محور داره.این سایت یکی از بهترین وبسایت ها برای یادگیری کدنویسیه چون دوره های آموزشی با کیفیت بالا داره که دنبال کردنشون راحته و توسط استادان حرفه ای تهیه و تدارک دیده شده.
اگه دنبال یادگیری برنامه نویسی از صفر فقط با یک منبع هستین، Treehouse یک انتخاب عالی و فوق العاده است. اون ها همه محتواشونو خودشونو تهیه میکنن بنابراین میتونین از یک مسیر یادگیری منسجم لذت ببرین. مثل:
- توسعه فرانت اند مثل HTML ، CSS و جاوااسکریپت
- توسعه بک اند مثل PHP ، Python و Ruby
- توسعه اندروید
- توسعه iOS
- وردپرس
- تحلیل داده ها
اگه با تیم Treehouse آشنا نیستین، میتوین از نسخه ۷ روزه رایگان دوره هاشون استفاده کنین.
کارهای قیمت گذاریشون بر پایه اشتراک انجام میشه یعنی شمامیتونین همه دوره ها و محتوای آموزشی رو با یک اشتراک ماهانه با قیمت ۲۵ دلار استفاده کنین.
و یک چیز دیگه اینکه اگه برای یادگیری برنامه نویسی و ساخت پروژه های کاربردی واقعا جدی هستین، یک نگاه به لینک زیربندازین.
https://mikkegoes.com/treehouse-techdegree
اطلاعات بیشتر در این مورد رو میتونین توی لینک زیر پیدا کنین:
https://mikkegoes.com/treehouse-techdegree-review/
FREECODECAMP
freeCodeCamp یکی از بهترین وبسایت ها برای یادگیری برنامه نویسی بدون هیچ سرمایه و هزینه اولیه است. بعلاوه برای برنامه نویسی و توسعه وب شما باید علوم پایه کامپیوتر رو هم بدونین.
شگفت انگیزترین چیز در مورد freeCodeCamp اینه که پشتیبانی و ارتباطات فوق العاده ای داره که میتونین در سراسر دنیا با توسعه دهنده های مختلف ارتباط برقرار کنین.
بعد از اینکه عضو سایت freeCodeCamp بشین، میتونین به گروه فیسبوک اون ها بپیوندین. خیلی خوبه که یک میتینگ برنامه نویسی توی شهر خودتون بزارین و تجربیاتتونو با بقیه توسعه دهنده ها به اشتراک بزارین.
EDX
EDX دوره هایی در سطح دانشگاه رو از بهترین دانشگاه های سراسر جهان ارائه میده. نیازی نیست بگم اما کیفیت ارائه ها و محتوای این سایت نسبت به خیلی از سایت های دیگه برجسته تره.
EDX در ۲۰۱۲ توسط هاروارد و میت تاسیس شد و توسط ۹۰ شریک دیگه در سراسر جهان پیشرفت کرد. محتوای دوره ها توی edX رایگانن و پلتفرمش منبع بازه. با این حال شما میتونین بعد از تموم کردن اکثر برنامه ها یک گواهینامه معتبر بگیرین.
در کل اگه دنبال دوره های برنامه نویسی با جدیدترین تکنولوژی و تئوری ها هستین، edX بهترین سایت کدنویسیه.
UDACITY
Udacity مجموعه ای از دوره های فردی رو ارائه میده که برای مبتدی ها عالیه. شما یک عالمه دوره های رایگان برای یادگیری پایه و اساس برنامه نویسی، توسعه وب و علوم کامپیوتر رو میتونین توی Udacity پیدا کنین.
اکثر دوره هایی که برای افراد مبتدی توی Udacity وجود دارن رایگانن بنابراین شما میتونین برنامه نویسی رو ازاول حداقل به طور ابتدایی بدون هیچ هزینه ای یادبگیرین.
هر دوره شامل کنفرانس های ویدئویی، تمرین ها، آزمون ها و پروژه های بزرگتر و تکلیف میشه. اگه با تکلیف مشکل دارین، به برد بحث های دانش آموزان بپیوندین تا از طرف همسن و سال های خودتون حمایت بشین و نوی اون جو قرار بگیرین.
Udacity معمولا یک سری درجه های تکنولوژی به نام nanodegrees رو ارائه میده. هر nanodegree به شما یک مهارت خاص و یک زبان برنامه نویسی رو یاد میده تا توی یک رشته خاص کار کنین مثل:
- یادگیری ماشین
- علوم پایه
- توسعه اندروید
- توسعه iOS
این درجه ها یا مدارک با Google ، Facebook ، IBM و AT&T باهم ساخته میشن. اگه تصمیم دارین که برای یک nanodegree ثبت نام کنین، یک پشتیبانی ارزشمند از مربی ها و منتورهای مدارک خواهید گرفت. اون ها اونجا هستن تا مطمعن شن که شما برنامه رو تموم کردین و اون مهارتی که میخواستین رو کسب کردین.
COURSERA
Coursera یکی از بهترین وبسایت ها برای یادگیری کدنویسی به عنوان یک تازه کار به صورت رایگانه. شما مجموعه ای از دوره های حرفه ای رو میتونین توی این سایت پیدا کنین که از سطح مبتدی تا پیشرفته درجه بندی شدن.
اکثر کلاس های Coursera توسط استادان دانشگاه ها در سراسر جهان مثل Princeton و Stanford تدریس شدن.
ثبت نام همه ی دوره ها رایگانه اما برای گرفتن گواهینامه هر دوزه ای که بخواین باید هزینه پرداخت کنین. قیمت ها از ۲۹ تا ۹۵ دلار متفاوته. همچنین پرداخت برای گواهینامه اون محتوایی که با نسخه رایگان نمیتونستین ازش استفاده کنین رو هم ببینین.
ONE MONTH
One Month دوره های بوت کمپ متنوعی برای یادگیری کدنویسی و توسعه وب ازائه میده. همونطور که از اسم سایت مشخص میشه، هر دوره فقط ۳۰ روز طول میکشه.
شما میتونین ازبین چندین موضوع انتخاب کنین. مثل:
- جاوااسکریپت
- پایتون
- رابی و رابی آن ریل
- HTML
- توسعه iOS
- امنیت وب
- توسعه تم های وردپرس
با کلیک کردن روی لینک زیرمیتونین ۱۰ درصد نخفیف از همه دوره های سایت One Month دریافت کنین.
اگه شما میدونین دقیقا میخواین با برنامه نویسی چه کاری انجام بدین، One Month یک انتخاب عالی برای شماست. شما میتونین هر چیزی که لازمه برای شروع با پایتون، رابی و توسعه وب بدونین رو توی این سایت پیدا کنین.
وقتی که شما دارین توی دوره های One Month کار میکنین، شما پروژه های درست و واقعی رو برای ارائه توی رزومه تون میسازین.
THE ODIN PROJECT
The Odin Project یکی از محبوب ترین پلتفرم ها برای یادگیری وب از ابتداست و ۱۰۰ درصد رایگانه و منبع بازه.
برنامه های درسیشون پروژه محوره به این معنی که نرم افزارهای کاربردی برای رزومه تون بسازین و همچنین فرایند یادگیریتون رو هم دنبال کنین.
وقتی که شروع به یادگیری کدنویسی میکنین، ممکنه سخت باشه که همه ی مهارت هاتونو در کنار هم استفاده کنین. راهی که The Odin Project در پیش گرفته، نسبت به بقیه ی پلتفرم ها و سایت های دیگه خیلی بهتره.
شما هرگز بعد از یک درس یا تمرین از این سایت احساس گمراهی نخواهید کرد. و همیشه میدونین که این مهارت شما در آینده به چه دردی خواهد خورد.
CODE AVENGERS
Code Avengers درس های تعاملی رو ارائه میده که با اون ها شما میتونین توسعه وب، علوم کامپیوتر، طراحی UI و … رو یادبگیرین. کلاس ها شامل کنفرانس های ویدئویی و شماری از ازمون ها و چالش های برنامه نویسیه که به شما اجاز میده مهارت هاتون رو محک بزنین.
اگه با Code Avengers آشنا نیستین، میتونین از نسخه رایگان ۷ روزه شون استفاده کنین تا ببینین که دوس دارین برای همه ی برنامه هاشون هزینه بدین یا نه.
همچنین اگه زبان مادری شما انگلیسی نیست، Code Avengers یکی از بهترین وبسایت ها برای شماست چون آموزشاش به زبان های آلمانی، اسپانیایی، فرانسویف پرتقالی، ژاپنی و روسی هم وجود داره.
KHAN ACADEMY
Khan Academy خیل عظیمی از منابع رو برای یادگیری آنلاین برنامه نویسی به صورت رایگان ارائه داده. و شما میتونین هر چیزی که بخواین رو توی Khan Academy یادبگیرین.
اگه شما تازه شروع به برنامه نویسی کردین، Khan Academy برای یادگیری پایه و اساس عالیه. وقتی که شما دارین برنامه نویسی یاد میگیرین، نقاط ضعف و قوت خودتون رو میشناسین و امتیاز میگیرین. بنابراین اگه یادگیری با بازی رو دوست دارین Khan Academy انتخاب خوبیه.
شما برای استفاده از دوره های موجود توی Khan Academy لازم به عضویت توی سایت نیست. فقط کافیه برید دنبال چیزی که میخواید بگردین، پیداش کنین و یادگیری رو شروع کنین.
CODEWARS
Codewars نسبت به بقیه سایت ها یک حالت یادگیری با بازی رو داره. چالش های برنامه نویسی این سایت یک تم هنری داره و مسیر یادگیری از این سایت بر پایه Kata است.
هر چالش به شما کمک میکنه که هم مهارت های جدید یادبگیرین و هم مهارت های قبلیتونو ارتقا بدین. وقتی که یک kata رو تکمیل کردین، با هر کدوم از کارهایی که انجام میدین یک امتیاز میگیرین و یک رتبه میرین بالاتر. با هر kata که تموم میشه به حل چالش نزدیک میشین.
با همه این ها سیستم Kata یه راه جالب برای یادگیریه. Codewars یکی از بهترین وبسایت های یادگیری با بازی شناخته شده.
و در نهایت…
یادگیری کد نویسی هیچوقت از اینی که الان هست آسون تر نمیشه. شما منابع بسیار زیادی برای یادگیری در دسترس دارین و میتونین بسته به نیاز خودتون از اون ها استفاده کنین.
مهم اینه که بهترین منبع رو از بین بقیه پیدا کنین که بهترین شیوه یادگیری رو انتخاب کرده باشه. این همون چیزی بود که ما سعی داشتیم توی این مفاله بررسی کنیم و اطلاعاتمونو با شما به اشتراک بزاریم.
خب… حالا بعد انتخاب اون منبع باید چیکار کنیم؟
اگه شما یک فرد کاملا ناآشنا با برنامه نویسی هستین، یهتون پیشنهاد میکنم که راهنمای رایگان برنامه نویسی برای مبتدی ها توی لینک زیر رو بخونین تا پایه و اساس برنامه نویسی رو قدم به قدم یادبگیرین.
https://mikkegoes.com/free-coding-guide-for-beginners/
بعدش، وقتی فهمیدین کدنویسی اصلا چیه میتونین با یک پلتفرم رایگان شروع به یادگیری کنین. مثلا Codecamy .
وقتی که متوجه شدین که دقیقا با کدنویسی میخواین چهکاری رو انجام بدین، از دوره های پولی سایت های پیشنهاد شده استفاده کنین. مثلا دوره های Udemy .
فقط یک دوره ای رو انتخاب کنین که رتبه خوبی داشته باشه و بتونین باهاش یه عالمه پروژه مفید و کاربردی بسازین و اصلا از انتخاب دوره های مختلف و متنوع خسته نشین.
لینک مقاله:
درباره یاسمین آسیابان
یاسمین آسیابان متولد 9 آبان 1378 دارای مدرک کاردانی رشته مهندسی نرم افزار و مدرک معادل لیسانس زبان انگلیسی از دانشگاه کمبریج انگلستان
نوشته های بیشتر از یاسمین آسیابان
پاسخی بگذارید