
امروزه سایت های زیادی را می بینید که دارای فروشگاه هستند و می توانند محصولات خود را به فروش برسانند و درآمد خوبی داشته باشند اگر شما هم می خواهید که یک سایت فروشگاهی داشته باشید با ما همراه باشید تا حرفه ای ترین فروشگاه ساز وردپرس را به شما معرفی کنیم، ووکامرس حرفه ای ترین فروشگاه ساز سیستم مدیریت محتوای وردپرس است با افزونه ووکامرس شما می توانید یک فروشگاه داشته باشید که این افزونه تمام امکانات یک فروشگاه را در اختیار شما قرار می دهد. در ادامه نصب ووکامرس و تنظیمات مربوط به راه اندازی آن را توضیح خواهیم داد…
نصب ووکامرس
برای نصب ووکامرس ابتدا وارد پیشخوان وردپرس می شویم و از قسمت افزونه ها، ووکامرس را نصب و فعال می کنیم نکته ای در این زمینه وجود دارد که باید مد نظر داشت این است که باید ابتدا ووکامرس فارسی(Persian WooCommerce) ، سپس خود افزونه ووکامرس را نصب کرد.
در اولین قدم پس از نصب باید وارد قسمت ووکامرس شوید و پیکربندهای لازم را انجام دهید.
همگانی
از این قسمت تنظیمات مربوط به این که قرار است در چه کشوری فروشگاه داشته باشید و از چه واحد پولی استفاده کنید را انجام دهید.
محصولات
در این قسمت باید در صورت وزن دار بودن محصول، وزن محصولات را مشخص نموده و همچنین واحد اندازه گیری آن را تعیین کرد.
محصولات > نمایش
در این قسمت باید یک برگه برای فروشگاه خود بسازید سپس تنظیمات مربوط به نمای فروشگاه و سایز محصولات را انجام دهید .
محصولات > انبار
از این قسمت می توانید یک انبار برای محصولات خود داشته باشید که در صورت خالی شدن به شما هشدار داده شود.
محصولات > محصولات دانلودی
شما می توانید محصولات دانلودی را هم بفروشید که از این قسمت باید تنظیمات مربوط به آن را انجام دهید.
تسویه حساب
در این قسمت باید تنظیمات مربوط به تسویه حساب با مشتریان را انجام دهید تنظیمات مربوط به کد تخفیف و پرداخت با عضویت یا بدون عضویت و در آخر ایجاد یک درگاه بانکی، که برای ایجاد درگاه بانکی باید موارد زیر را انجام دهید.
- دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
- مراجعه به بانک و درخواست درگاه پرداخت
- دریافت درگاه به همراه افزونه آن و نصب در بخش افزونه ها
حساب های کاربری
دراین قسمت شما باید مشخص کنید که عضویت کاربران به چه صورت باشد و این که خرید با عضویت یا بدون عضویت باشد.
ایمیل ها
این صفحه سه بخش دارد قسمت اول مربوط به تنظیمات اطلاع رسانی ایمیل ها است که چه ایمیل هایی ارسال شود در قسمت بعدی ساختار ارسال ایمیل را مشخص می کنیم و در آخر هم تنظیمات مربوط به رنگ و قالب بندی ایمیل را انجام می دهیم.
تنظیمات مربوط به صفحه ی محصول
در ادامه باید تنظیمات ووکامرس مربوط به صفحه ی محصول را انجام دهید:
همگانی: در این بخش شما قیمت عادی محصول و همچنین قیمت فروش فوق العاده آن را مشخص می کنید .
انبار: در این بخش باید یک شناسه برای محصول انتخاب کنید که یک عدد است محصول شما از روی این عدد شناخته می شود و سپس میزان موجودی محصول در انبار رامشخص کنید.
حمل و نقل: در بخش حمل و نقل باید وزن و ابعاد کالا را برای ارسال مشخص کنید همچنین یک کلاس ارسال تعیین کنید که ایجاد کلاس ارسال برای محصولات در ایران آنچنان کاربردی ندارد شما میتوانید با روش های پستی محصولات را ارسال نمائید!
محصولات مرتبط: در این بخش محصولاتی که به محصول شما مرتبط هستند را مشخص می کنید همچنین پر فروش ترین محصولات فروشگاه تان را تعیین نمایید.
ویژگی ها: در این بخش شما برای محصول باید ویژگی تعریف کنید مثلا برای یک پیراهن سایز و رنگ و جنس ویژگی محسوب می شود از این طریق کاربران بتوانند گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند.
پیشرفته: در این بخش شما میتوانید برای این محصول یک متن بنویسید متنی برای اطلاع رسانی و … . دیدگاه گذاری را نیز فعال یا غیر فعال کنید.
تهیه شده در irprogram
جدیدترین های بلاگ
اطلاع از جدیدترین مقالات irprogram:
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.